Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019


Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης "Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ"" μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εγκρίθηκε το σχέδιο που είχε υποβάλει το σχολείο μας με τίτλο: "Η γεωλογική κληρονομιά του τόπου μας" και ξεκίνησε η υλοποίησή του.

Η Δ/νση και οι εκπαιδευτικοί του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον αθλητή και μαθητή του σχολείου τους Μιχαήλ Μπονόβα ο οποίος κατέκτησε την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας (Κατηγορία Νέων 60 κιλών).


Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Φωτογραφία: Δ.Αντωνιάδης
Νέα νίκη με σκορ 2-1 κατέκτησε το 6ο ΕΠΑΛ στον 2ο αγώνα ποδοσφαίρου στις 25/2/19 στους σχολικούς αγώνες. Μια νίκη που δίνει στην ομάδα πρόκριση στην επόμενη φάση. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.
ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φωτογραφία: Δ.Αντωνιάδης
Με νίκη 3-0 ξεκίνησαν οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου για το 6ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων. Με βασικό μας γνώμονα ότι σχολείο και αθλητισμός είναι έννοιες αλληλένδετες, το σχολείο μας στηρίζει τους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες  και φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για το ήθος τους.  Τους ευχόμαστε πολλές νίκες και στους άλλους αγώνες.  Ευχόμαστε επίσης πολλές νίκες στην ομάδα μπάσκετ και στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου μας.
                                                                        ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα 17/2/2019 στο 6ο ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, οι εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων μεταλυκειακού έτους - τάξη μαθητείας ΕΠΑ.Λ. 2019.
Ευχαριστούμε θερμά την Υφυπουργό Παιδείας κ. Μερόπη Τζούφη, η οποία παρευρέθηκε στο εξεταστικό κέντρο για να ευχηθεί στους υποψήφιους καλή επιτυχία.