Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας

Φωτογραφίες: Δ. Αντωνιάδης
Στις 26/3/2019 το τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπευτών του 6ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ" από την ιδιοκτήτρια, εκπαιδεύτρια και θεραπεύτρια κα Αλεξία Στεργίου. Οι μαθητές ήρθαν σ' επαφή με τα άλογα και ενημερώθηκαν από την κα Στεργίου για την "φιλοσοφία" που διέπει την θεραπευτική ιππασία. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια θεραπευτική συνεδρία ατόμου με κινητικά προβλήματα και μέσω της συζήτησης που ακολούθησε, να τους λυθούν όποιες απορίες είχαν για την θεραπευτική διαδικασία.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Στεργίου για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία μας.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σχολικός εκφοβισμός και κυβερνοεκφοβισμός


Σήμερα η 2η ΤΟΜΜΥ με την Παιδίατρο Μυρτώ Ντούγια, την Κοινωνική Λειτουργό Όλγα Κόκα και την Επισκέπτρια Υγείας Μαρία Σπανού, πραγματοποίησε δράση αγωγής υγείας σε τμήματα του σχολείου μας με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός και κυβερνοεκφοβισμός».

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Συγχαρητήρια στην Ομάδα Ποδοσφαίρου του 6ου ΕΠΑ.Λ.

Φωτογραφία: Δ. Αντωνιάδης

 Η ομάδα ποδοσφαίρου του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, επικράτησε της ομάδας του 3ου ΕΠΑ.Λ. με σκορ 2-1 και ανακηρύχθηκε νικήτρια στο Ποδόσφαιρο αγοριών Λυκείων Ν.Ιωαννίνων κατά τους σχολικούς αγώνες Α' Φάσης του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος 2018-2019.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στην Β' Φάση.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Φωτογραφίες: Δ. Αντωνιάδης

Αποθεραπεία των αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας μας
από μαθητές του Τμήματος "Βοηθός Φυσικοθεραπευτή"

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Φωτογραφία: Δ. Αντωνιάδης
Και ο σημερινός αγώνας έληξε με νίκη του 6ου ΕΠΑΛ. Ο κανονικός αγώνας 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτυ 4-2. Καλή επιτυχία και στον τελικό.